Du är här: start / support / lediga tjänster

LEDIGA TJÄNSTER

Produktspecialist Sales till Sydvästra Sverige länk
Vill du att ditt arbete skall påverka andra människors livskvalitet?

Panthera AB tillverkar och säljer världens lättaste aktivrullstolar för barn och vuxna. Genom att optimera funktionalitet och prestanda bidrar vi till ökad livskvalitet för våra användare. Huvudkontoret är beläget i Lunda industriområde, Spånga, där är vi idag totalt 35 personer som arbetar. Panthera AB är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001:2015 och 14001:2015. För mer information läs vidare på www.panthera.se
Panthera AB är sedan 2022 en del av Permobil, läs mer på www.permobil.com

För dig som vill arbeta i en organisation där brukaren står i centrum och vill vara med och utveckla morgondagens aktivrullstolar, söker Panthera AB nu en Produktspecialist Sales till sydvästra Svergie.

Arbetsuppgifter:

Du kommer tillhöra det svenska säljteamet som i dag består av 6 produktspecialister, en servicetekniker samt försäljningschef. Vi har nära samarbete med övriga funktioner i företaget, vi har tex regelbundna möten tillsammans med vår utvecklingsavdelning. Vi jobbar i en nordisk organisation och har nära samarbete med såväl det norska som danska teamet.

Varför vi är ett bra nästa steg för dig!

1) Du kommer att göra skillnad. Varje dag

Allt vi gör leder till att förstå och förbättra våra användares liv. Genom vår evidensbaserade innovation gör vi skillnad i människors liv.

2) Du kommer att sätta din prägel som en del av vår framtid

Vi samarbetar med kollegor över gränserna för att förnya för individer. Den påverkan du gör personligen kan leda till förändring runt om i världen.

3) Du kommer att känna dig välkommen från dag ett

Vi har fantastiska kollegor, som är samarbetsvilliga, roliga och i framkant. Alla i Permobil-familjen bryr sig lika mycket som du om att göra en positiv skillnad.

Vem är du?


Du är passionerad, innovativ och ambitiös. Du vill göra skillnad för andra och känner dig uppfylld när du kan se kopplingen mellan ditt arbete och positiva förbättringar i andras liv. Du söker efter möjligheter och hittar nya arbetssätt och går dit du ser potential att sätta din prägel. I denna roll tror vi också att du är problemlösande, resultatorienterad, serviceinriktad och har utmärkt kommunikationsförmåga. Du planerar själv din arbetsdag vilket kräver god planeringsförmåga och struktur.

Bakgrund:

Vi söker dig som vill göra skillnad för våra kunder och ha en roll med stor påverkan och innebär såväl självständighet som teamarbete. Du har tidigare erfarenhet av människor med funktionsvariation och medicinska hjälpmedel. Meriterande om du har medicinsk kompetens tex. arbetsterapeut, fysioterapeut eller rehabinstruktör. Det är även en fördel om du har god kännedom om våra produkter.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Körkort *B*** är ett krav.

Mer information
Ansök via vår karriärsida så snart som möjligt. Vi kommer att göra urval löpande, så skicka oss din ansökan idag! (länk)

Upplysningar om anställningen lämnas av Helena Lemoine, Sales Manager Sweden & Norway Panthera på +46 8-557 608 77
Ansök via vår karriärsida så snart som möjligt. Vi kommer att göra urval löpande, så skicka oss din ansökan idag! Upplysningar om anställningen lämnas av Helena Lemoine, Sales Manager Sweden & Norway Panthera på +46 8-557 608 77
Vänligen respektera att vi inte önskar rekryteringshjälp eller annonsering, vi avböjer samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.

Mer om Permobil
Permobils grundare Dr. Per Uddén ansåg att det är en grundläggande mänsklig rättighet att hjälpa människor att uppnå största möjliga självständighet och i över 50 år har Permobil hållit fast vid den övertygelsen. Permobil är en global ledare inom avancerad rehabiliteringsteknik, som brinner för att bättre förstå våra användares behov och förbättra deras livskvalitet genom toppmoderna hälsovårdslösningar. Idag inkluderar dessa lösningar elrullstolar, sittplatser och positioneringsprodukter, kraftassistans och manuella rullstolar. 

Permobil är en del av Patricia Industries, ett dotterbolag till Investor AB, och har sitt huvudkontor i Sverige. Permobil har 1600 medarbetare i mer än 15 länder runt om i världen. För mer information om företagets historia och kompletta produktlinje, besök permobil.com.
Roliga fakta om oss: En av våra produkter var 1 av 100 bästa uppfinningar i Time magazine 2021: länk
 
ANSÖK HÄR


Panthera AB • Gunnebogatan 26 • 163 53 Spånga • Sweden• SE_Box_Spanga@permobil.com • Tel: +46-8-761 50 40