Du är här: start / support / lediga tjänster

LEDIGA TJÄNSTER

Produktspecialist länk
Vill du att ditt arbete skall påverka andra människors livskvalitet?

Panthera AB tillverkar och säljer världens lättaste aktivrullstolar för barn och vuxna. Genom att optimera funktionalitet och prestanda bidrar vi till ökad livskvalitet för våra användare. Huvudkontoret är beläget i Lunda industriområde, Spånga, där är vi idag totalt 35 personer som arbetar. Panthera AB är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001:2015 och 14001:2015. För mer information läs vidare på www.panthera.se
Panthera AB är sedan 2022 en del av Permobil, läs mer på www.permobil.com

För dig som vill arbeta i en organisation där brukaren står i centrum och vill vara med och utveckla morgondagens aktivrullstolar, söker Panthera AB nu en Produktspecialist till sitt Säljteam.

Om tjänsten:

I rollen som produktspecialist på Panthera kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av utprovningar, produktutbildningar samt andra kundaktiviteter. I vår produktportfölj utöver aktivrullstolar finns också dynor och drivaggregat. Du blir en del av ett team på fem personer och du rapporterar till försäljningschef.
Du blir kontaktytan ut mot våra kunder i ditt distrikt och en nyckelperson för goda kundrelationer och att satta mål uppnås.
Arbetet innebär resande och du utgår från hemmet eller huvudkontoret i Spånga.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av människor med funktionsvariation och medicinska hjälpmedel. Meriterande om du har medicinsk kompetens tex. arbetsterapeut, fysioterapeut eller rehabinstruktör. Det är även en fördel om du har god kännedom om våra produkter.
Du är lyhörd, serviceinriktad och praktiskt lagd. Du har en förmåga att se individen och dennes behov. Du är lösningsorienterad och drivs av att bidra till en bättre livskvalitét för den enskilde.
Du planerar själv din arbetsdag vilket kräver god planeringsförmåga och struktur.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Körkort *B*** är ett krav.

Mer information


Om detta låter intressant vill vi att du ansöker genom att registrera din ansökan på Permobils karriärsida,LÄNK på den här annonsen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Ahlqvist, försäljningschef på tel +46 8-564 738 52.
Vi ser fram emot din ansökan!
 
Panthera AB • Gunnebogatan 26 • 163 53 Spånga • panthera@panthera.se • Tel: 08-761 50 40