Du är här: start / support / digital konsultation

DIGITAL KONSULTATION PÅ DISTANS

Under Covid-19 pandemin förstärker Panthera vår digitala närvaro ytterligare.

Har ni en situation med en brukare där ni skulle behöva hjälp av oss men där ett personligt möte skulle innebära en risk för
patientsäkerheten ska ni inte tveka att ta kontakt med oss.

Tillsammans med er ser vi till att lösa detta på ett effektivt och säkert sätt.

Exempel på hur en konsultation kan gå till:

Kontakta oss på Panthera för att ha en diskussion om val av rullstol och tillbehör. Detta gör du genom att antingen ringa vår växel på
08-761 50 40 och välj att få prata med produktspecialist (tonval nr 1) eller så mailar du din distriktsansvariga produktspecialist (länk).
Ni bokar en tid då produktspecialist finns med via videolänk eller telefon, finns behov av att få en provstol utskickad ser vi till att kostnadsfritt ombesörja det samt hämtning av stolen efter utprovning.
De stolar som varit ute hos kund sätts i karantän och rengörs innan de används igen för att minimera risken för smittspridning.
Vi kan även finnas med på videolänk eller telefon när slutleveransen av rullstolen sker för att säkerställa att alla inställningar blir rätt.
Självklart ingår en uppföljning med fysisk närvaro av våra produktspecialister för hjälp med inställningar om så önskas när läget lugnat ner sig.
KONTAKTA PANTHERA HÄR

 

Panthera AB • Gunnebogatan 26 • 163 53 Spånga • panthera@panthera.se • Tel: 08-761 50 40